• pagetitle pagetitle pagetitle

Lessen

Djembé lessen worden doorgaans gegeven in een eigen klaslokaal. Aan meerdere studenten wordt er klassikaal les gegeven. De locaties en lesmomenten worden uitgebreid gecommuniceerd via onze nieuwsrubriek. 

Voor het deelnemen aan lessen kan je al starten als beginner. Er is geen basis muziek kennis nodig. Voor elk lespakket geldt dat je deelneemt aan het aantal ingeplande lessen. Uiteraard kijken we altijd naar oplossingen als er op bepaalde data niet kan worden deelgenomen.

Gastdocent bij bestaande lesgroep

Maakt u deel uit van een lesgroep, dan is het mogelijk om Martin Bernhard van Fola voor een lange gastles uit te nodigen als gastdocent.

Leren djembé spelen kan klassikaal bij Fola Djembé

Djembé lessen voor Volwassenen

De lessen voor volwassenen worden aangekondigd in de nieuwsrubriek en vinden meestal plaats in of in de buurt van Deventer. Dit zijn cursussen van vijf à tien lessen, waarin zowel de djembe als de drie bastrommels aan bod komen: de dununba, de sangban en de kensedeni.

 

Kijk voor informatie over de prijzen, tijden en de data van de lessen in de nieuwsrubriek.

 

Er zijn voldoende djembes en bastrommels aanwezig. De lessen gaan alleen van start als voldoende deelnemers zich hebben aangemeld via het contactformulier. 

Leren djembé spelen kan klassikaal bij Fola Djembé

Djembé en dunun lessen voor gevorderden

Fola verzorgt ook drie uur durende djembé en dunun lessen op zaterdag- of zondagmiddag. Deze lessen hebben het karakter van een workshop, waardoor je makkelijk mee kunt doen als je de vorige keer hebt gemist. Het is natuurlijk wel zo dat je makkelijker aan kunt sluiten bij het niveau van de groep als je meer lessen hebt gevolgd.

Bij deze lessen leer je alle basispartijen van de drie bastrommels: de dununba, de sangban en de kensedeni. Vervolgens de basis djembe-partijen en eventueel enkele solofraseringen die bij het ritme passen.

Er zijn voldoende djembes en bastrommels aanwezig. De lessen gaan alleen van start als voldoende deelnemers zich hebben aangemeld.

Kijk voor informatie over de prijzen, de tijden en de data van de lessen in de nieuwsrubriek.

Deze website gebruikt (technische) cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op onze website.