• pagetitle pagetitle pagetitle

Verkoop

Fola werkt alleen met djembé's uit landen waar men verstand van zaken heeft. Dit zijn voornamelijk Mali, Guinee, Burkina Faso en Ivoorkust. De houten body's komen kaal binnen, waarna ze worden voorzien van goede ringen, sterk touw en door Fola geselecteerde vellen uit Afrika. Fola monteert de vellen zelf op de body's, omdat de vellen in Afrika niet altijd even goed gespannen worden en ze door het transport beschadigd binnen kunnen komen. Op deze manier kan Fola volledig achter haar producten staan en de hoogste kwaliteit bieden.

Bij Fola Djembé koop je voordelig je djembé

Fola Garantie

Als je een djembé van Fola heeft aangeschaft, mag je deze binnen een maand omruilen als je niet tevreden bent. Fola geeft een jaar garantie op het hout en een half jaar garantie op het vel. Als het vel zonder jouw toedoen binnen deze periode scheurt, wordt het kosteloos vervangen. Na deze periode kost het vervangen van een vel op een djembe van Fola € 75,-.

Prijzen Djembé's en Dununs

De prijs voor een djembé van Fola varieert van € 150,- tot € 300,-.

Er zijn ook altijd een aantal 2e hands trommels aanwezig.
Voor grotere partijen djembé's (vanaf vijf stuks) gelden andere prijzen. Deze kan je opvragen via het contactformulier.
Naast djembé's zijn er ook dununs te koop.

Djembé vellen en tassen zijn, indien voorradig, ook te koop.

Deze website gebruikt (technische) cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op onze website.