• pagetitle pagetitle pagetitle

Workshops

Fola verzorgt al ruim vijfentwintig jaar in binnen- en buitenland met groot succes djembé workshops. Deze worden met respect voor de traditie gegeven en ze zijn gericht op het plezier dat de muziek brengt. Voor bedrijven (bijvoorbeeld bedrijfsfeest, personeelsuitje of teambuilding), particulieren (bijvoorbeeld familiedag, vrijgezellenfeest of vriendinnenuitje) en specifiek scholen (educatief lesprogramma).

 

De reacties hierop zijn zeer enthousiast. Zowel grote als kleine groepen kunnen bij Fola terecht. De formule is simpel: na een korte instructie is het tijd om aan de slag te gaan en via een duidelijke opbouw ontstaat er een heus percussiestuk met alles erop en eraan. Wat de workshops van Fola extra sterk maakt, is de ondersteuning van één of meer dununspelers (met bastrommels). De workshops duren een uur tot anderhalf uur, maar in overleg is het altijd mogelijk deze te verlengen, te verkorten, uit te breiden of aan uw wensen aan te passen. 

 

De workshops kunnen door het hele land gegeven worden. 

 

Naast djembé-workshops verzorgt Fola Afrikaanse dansworkshops met live muzikale begeleiding. Fola werkt uitsluitend samen met professionele en semiprofessionele muzikanten en danseressen die hun sporen hebben verdiend. In het bijzonder werkt Fola veel samen met West-Afrikaanse artiesten, zoals Salia Traore en meester djembéspeler Babara Bangoura.

Workshops voorbeelden

Deze website gebruikt (technische) cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op onze website.